default-image

Ξεκινά τις συναυλίες της η νέα μουσική σκηνή "Νυν και Αεί live"

Πολιτισμός
Ξεκινά τις συναυλίες της η νέα μουσική σκηνή "Νυν και Αεί live"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρεις γνήσιους εκφραστές της καλής κρητικής μουσικής ξεκινά τις συναυλίες της η νέα μουσική σκηνή "Νυν και Αεί live" στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17, η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των συναυλιών και των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Ηράκλειο.

Η αρχή γίνεται με τον Βασίλη Σταυρακάκη την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και η μουσική... σκυτάλη δίνεται το Σάββατο 25 και τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στον Γιώργο και στον Νίκο Στρατάκη.

Τέσσερις μέρες αργότερα στις 31 Οκτωβρίου και την πρώτη Νοεμβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξεκινά από το «Νυν και Αεί» τη χειμερινή του περιπέτεια στη μουσική και τις εμφανίσεις του σ ολόκληρη την Ελλάδα.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου - Βασίλης Σταυρακάκης

Πρεμιέρα λοιπόν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή «Νυν και Αεί», που αγαπάει και την καλή κρητική  μουσική,  με τον Βασίλη Σταυρακάκη. Έναν γνήσιο εκφραστή της κρητικής μουσικής που κάθε του εμφάνιση δίνει μια άλλη διάσταση στο γνήσιο γλέντι και τον κρητικό χορό.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης εδώ και πολλά χρόνια χτίζει με τη φωνή του κρητικά κομψοτεχνήματα.

Το τραγούδι του συμπληρώνει με μεγαλειώδη τρόπο τον ήχο της λύρας και του λαούτου και μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο απάτητα σημεία της Κρήτης.

Μαζί του θα παίξουν ο Στέλιος Πετράκης,ο  Αντώνης και Γιώργος Σταυρακάκης και ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης

Σάββατο 26 Οκτωβρίου και Δευτέρα 27 Οκτωβρίου- Γιώργος και Νίκος Στρατάκης

Η συνέχεια ανήκει την επομένη ημέρα,26 Οκτωβρίου στα Στρατάκια όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πια τον Γιώργο και το Νίκο Στρατάκη.

Τα αδέλφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την... πόρτα της κρητικής μουσικής έρχονται στο «Νυν και Αεί» για να ξεκλειδώσουν κάθε βήμα του χορού μας και του γλεντιού μας. Η απλότητα και η δεξιοτεχνία σε μια αδελφική σχέση κρητικής μουσικής.

Τρεις βραδιές γεμάτες Κρήτη στη νεα μουσική σκηνή "Νυν και Αεί live" στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17 στο Ηράκλειο η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει 500 περίπου άτομα και διαθέτει ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News