default-image

Γιώργος Χριστόφας - Μπλόφα

Πολιτισμός
Γιώργος Χριστόφας - Μπλόφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε ο Γιώργος Χριστόφας. Το album, που περιέχει 9 rock τραγούδια σε μουσική και στίχους Γιώργου Χριστόφα, έχει τίτλο ''Καταιγίδα της Φωτιάς''.

Το πρώτο single του  album με τίτλο "Μπλόφα" οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρένας Σκουρογιάννη και με την κινηματογραφική καταγραφή του εικονολήπτη Μανώλη Παπαδάκη.

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στο Ηράκλειο.

Γιώργος Χροστόφας - Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Χροστόφας, γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τα μαθητικά του χρόνια ξεκίνησε να παίζει σε μαγαζιά του Ηρακλείου. Μέχρι και σήμερα έχει κάνει εμφανίσεις σε όλη τη Κρήτη.

Έχει ανοίξει συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως του Μίλτου Πασχαλίδη, Νίκου Ζιώγαλα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Υπόγεια Ρεύματα, Όναρ, Κίτρινα Ποδήλατα καθώς επίσης έχει συνεργαστεί και με τον Μιχάλη Κακέπη.

Ασχολήθηκε με το χώρο του θεάτρου, γράφοντας το 2006 τη μουσική για το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ''Ματωμένος Γάμος'' που παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου στην Καρδίτσα από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου.

Το 2013 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση ''Οδυσσεβάχ '', της Ξένιας Καλογεροπούλου, από το Θέατρο Κρήτης και στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο ''Όλα τα κομμάτια μαζί '' της Μαίρης Καριωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News