Πολιτισμός

Οι Imam Baildi στο Θέατρο "Τεχνόπολις"

Mετά από τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, και με τελευταία στάση το MONTREAL JAZZ FESTIVAL (το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά), οι ΙΜΑΜ BAILDI ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μία πανηγυρική συναυλία σε ένα κατάμεστο Θέατρο Βράχων, παρέα με αγαπημένους φίλους.

Θα πραγματοποιήσουν μία στάση και στην πόλη του Ηρακλείου, και όσοι βρεθούν στο Θέατρο "Τεχνόπολης" την Τετάρτη 6 Αυγούστου και ώρα 21:30, θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν.

Μέσα σε λίγες μέρες κυκλοφορίας, ο "IMAM BAILDI - III", αγκαλιάστηκε ζεστά από κοινό και κριτικούς, καθώς από τα δεκαέξι κομμάτια του, τα τέσσερα singles που κυκλοφορήσαν ως προάγγελος του ολοκληρωμένου δίσκου αγαπήθηκαν όσο λίγα τη φετινή χρονιά.  

Η ιδιαίτερη αισθητική του "Αργοσβήνεις Μόνη", η αισθαντική μπαλάντα "Σημείωμα" - το πρώτο αυτούσιο σε μουσική και στίχους κομμάτι των "IMAM BAILDI" - αλλά και τα αγαπημένα "Μουρμούρα" και "Χωριό μου χωριουδάκι μου", τα οποία έντυσαν τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και "Κάτω παρτάλι", επιβεβαίωσαν ένα και μόνο γεγονός. Πως ο δίσκος "IMAM BAILDI - III", θα λάβει ιδιαίτερη στις καρδιές των ακροατών του, όπως έγινε και με τους δύο προηγούμενους.

Στη σκηνή του Θεάτρου Τεχνόπολις αναμένετα στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος για το νέο αυτό δίσκο, να στηθεί μία ακόμη μουσική γιορτή, όπου οι μελωδίες των δεκαετιών του 40, 50 και 60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση του κοινού και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka εναλλάσσεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.

Ώρα έναρξης 21:30

Προπώληση: 10€ | Ταμείο 12€ | Φοιτητικό/Ανέργων: 8€

Έναρξη προπώλησης Τετάρτη 30 Ιουλίου

Σημεία Προπώλησης: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Πολυχώρος Τεχνόπολις - Πολυτεχνείο cafe bar - Χάλαβρο Μπαρ.

Σχόλια