Πολιτισμός

Πασχαλίδης και Θηβαίος στον Αποκόρωνα...

Με τη συναυλία των δύο σπουδαίων τραγουδοποιών, του Μίλτου Πασχαλίδη και του Χρήστου Θηβαίου, στις 2 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ, στον αύλειο χώρο της πρώην Δημοτικής Σχολής Κεφαλά, συνεχίζει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Κεφαλά Αποκορώνου τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού.

Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες με το συγκρότημά τους, συνεχίζοντας την εντυπωσιακά επιτυχημένη συνεργασία τους, περιοδεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο και κάνουν μία στάση στο ιστορικό χωριό, υποσχόμενοι μια αξέχαστη βραδιά πολιτισμού. Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, καινούργια, ακυκλοφόρητα ακόμη, τραγούδια, έως και ιταλικά ή κρητικά τραγούδια που δένουν μεταξύ τους σε απόλυτη αρμονία και αντιπροσωπεύουν τις καλλιτεχνικές τους καταβολές.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μοναδικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει. Η είσοδος θα είναι 12 ευρώ, ενώ η προπώληση 10 ευρώ.

Σχόλια