default-image

Μουσικές Παρασκευές στο Χουδέτσι

Πολιτισμός
Μουσικές Παρασκευές στο Χουδέτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια χρονιά το Μουσικό Εργαστήρι "Λαβύρινθος" πραγματοποιεί συναυλίες στον κήπο του εργαστηρίου στο Χουδέτσι κάθε Παρασκευή, στις 9:30 το βράδυ, με τη συμμετοχή των καθηγητών των σεμιναρίων και είσοδο ελεύθερη.

Η επόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Αυγούστου, όπου θα ακουστούν αραβικό ούτι με τον Adel Selameh, ταμπουρέλο με τον Carlo Rizzo, νέι με τον Omer Erdogdular, από τη μουσική ομάδα σύγχρονες συνθέσεις τροπικής μουσικής, με τον Χρήστο Μπάρμπα, και από επίσης μουσική ομάδα μουσική του Αφγανιστάν με τον Daud Khan Sadozai.

Στις 22 Αυγούστου όσοι παραβρεθούν θα απολαύσουν τούρκικο ούτι με τον Yurdal Tokcan (Master Class ), κανονάκι με τον Goksel Baktagir, τούρκικο ούτι για αρχάριους με τον Kaan Ufuk Icli και λάφτα με τον Περικλή Παπαπετρόπουλο.

Στις 29 Αυγούστου θα ακουστούν Tanbur με τον Murat Aydemir, "Το μοτίβο και ο ρυθμός στην τροπική μουσική" με τη Μάρθα Μαυροειδή και σάζι με τους Περικλή Παπαπετρόπουλο και Cihan Turkoglu.

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα συντροφεύσουν όσους παραβρεθούν τόμπακ με τον Pedram Khavar Zamini, κρητικό λαούτο με τον Γιώργο Ξυλούρη, κρητική λύρα με τον Ζαχαρία Σπυριδάκη και κρητικό μαντολίνο με τον Μιχάλη Κονταξάκη.

Στις 12 Σεπτεμβρίου μουσική ομάδα θα κάνει εισαγωγή στην κέλτικη μουσική με τους Morag Brown & Lewis Powell-Reid. Επίσης, θα απολαύσει το κοινό μπουλγκαρί και χανιώτικο τρόπο στο λαούτο με τον Λεωνίδα Λαΐνάκη και κρουστά στην κρητική μουσική με τον Γιάννη Παπατζανή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News