Πολιτισμός

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο "Τεχνόπολις"

Ο Γιώργος Νταλάρας με το συνθέτη Γιώργο Ανδρέου στο πιάνο, με νέες διασκευές για δύο πιάνα, μπουζούκι, ακορντεόν και κιθάρα, σε μια σειρά από λυρικές μπαλάντες και λαϊκά τραγούδια από το ρεπερτόριο που έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια, καταθέτουν την ψυχή τους και το ταλέντο τους.

Τη σκηνή μοιράζεται μαζί τους ο πιανίστας και μουσικός Γιώργος Παπαχριστούδης. Μαζί τους η Ευτυχία Μητρίτσα (τραγούδι - ακορντεόν). Μπουζούκι: Γιώργος Μάτσικας. Ακορντεόν: Ντάσσο Κούρτι.

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στη «Μικρή Πατρίδα». Βγαίνουν λοιπόν ξανά στο δρόμο, εκεί, στο "φοβερόν κριτήριον", στους αγαπημένους τους συνοδοιπόρους μιας ζωής - τους ακροατές της μουσικής τους, τους φίλους τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Αγωνιούν για την κρίση τους, παραμένοντας αισιόδοξοι - πως το Μυστήριο θα πραγματωθεί κι αυτή τη φορά, πως θα γίνουνε Ένα, πως θα συγκινηθούνε, θα παρηγορηθούνε. Θα ελπίσουνε. Πάντα μέσα από τα τραγούδια, που καθένα αποκαλύπτει με έναν απροσδόκητο και μαζί απλό τρόπο, ιστορίες γοητευτικές, πονεμένες, γαλήνιες, σπάνιες αλλά και καταγγελτικές, πικρές, συγκινητικές, όπως ακριβώς εκφράζεται η ζωή μας καθημερινά.

Σάββατο 26 Ιουλίου - Ηράκλειο, Κρήτη, Θέατρο Τεχνόπολις | ώρα έναρξης 21:30

Online προπώληση εισιτηρίων  www.viva.gr/tickets/music/mikri-patrida-ntalaras/

Ανέργων / Φοιτητικό : 10 ευρώ

Κανονικό : 15 ευρώ | Ταμείο 18 ευρώ

Σημεία Προπώλησης : Πολυχώρος Τεχνόπολις - Χάλαβρο Μπάρ - Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

Σχόλια