Πολιτισμός

Ο Δήμος Αναστασιάδης στο Θέατρο "Τεχνόπολις"

Έχοντας στις αποσκευές του τις sold out ζωντανές εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που ενθουσίασαν χιλιάδες κόσμο και μια σειρά δισκογραφικών επιτυχιών («Μείνε δίπλα μου», «Βουτιά στο κενό», "Πάντα και παντού μαζί σου", "Σ' έχω ανάγκη", "Με σένα πλάι μου", "Χτίσε μια γέφυρα", "Τώρα", "Ψέματα", "Τάσεις Καταστροφής", "Αντίθετη Τροχιά", "Αν μ? αγαπάς", "Σε κάθε τέλος και μια αρχή", "Εσύ", "Μια προσευχή για να ?ρθεις", "3 λάθη", κ.α.), μας ταξιδεύει στις κρυφές του σκέψεις, στα αληθινά κομμάτια του εαυτού του αλλά και της παρέας του, που δεν είναι άλλη από όλους εμάς.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, θα βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο θέατρο "Τεχνόπολις", την Παρασκευή 18 Ιουλίου και ώρα 21:30 για να μας δείξει πώς ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και για να μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, ίσως τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια! Μαζί του η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των άλμπουμ του και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως όλο το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά.

Μαζί του η Παυλίνα Βουλγαράκη η οποία συμμετείχε για δύο χρόνια στην house band του Σταυρού του Νότου. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες το πρώτο δείγμα δουλειάς της με τον τίτλο «Έδώ» σε δικούς της στίχους και μουσική. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη και μια ομάδα εξαίρετων συνεργατών αποτελούμενη από τους: Θάνο Γκιουλετζή (βιολί), Κώστα Γκαγκαστάθη (μπάσο), Μάριο Στέρπη (κιθάρες), Φοίβο Άνθη (τύμπανα) και Φώτη Παπαθεοδώρου (σχεδιασμός ήχου).

Ώρα έναρξης 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€

Ταμείο: 12€

Εισιτήρια προπωλούνται από Τετάρτη 9 Ιουλίου:

Πολυχώρος Τεχνόπολις

Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

Πολυτεχνείο CAFE-BAR

Χαλαβρο CAFE BAR

Σχόλια