Πολιτισμός

Το 3ο Φεστιβάλ Μουσών συνεχίζεται.

Μετά από τρεις επιτυχημένες συναυλίες που ταξίδεψαν το κοινό αλλά και συνολικά τέσσερις όμορφες και απολαυστικές βραδιές για όλους αυτούς που τις παρακολουθήσαν και βρέθηκαν στον υπέροχο χώρο του Πάρκου Μουσών στα Πιέρια, το 3ο Φεστιβάλ Μουσών συνεχίζεται.

Συνεχίζεται με δύο βραδιές που η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη.

Στις 16 Ιουλίου The Lapino Project και Ηλιοδρόμιο και στις 17 Ιουλίου όλοι θα μυηθούν στα μονοπάτια της Jazz, καθώς η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην Jazz με κορυφαία μουσικά σχήματα του είδους.

Οι μοναδικές βραδιές συνεχίζονται σε ρυθμούς Reggae, Ska και Latin με τους Locomondo στις 18 Ιουλίου.

Στις 19 Ιουλίου η έκπληξη και η μεγάλη ανατροπή γίνεται από το 3ο Φεστιβάλ Μουσών! Δυο κορυφαία σχήματα εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί: Α. Πρωτοψάλτη-Ε. Αρβανιτάκη και Δ. Σαββόπουλος- Λ. Μαχαιρίτσας-Π. Μουζουράκης. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια ξεχωριστή, ανεπανάληπτη και αξέχαστη βραδιά στους επισκέπτες του Φεστιβάλ Μουσών.

Η αυλαία του 3ου Φεστιβάλ Μουσών πέφτει στις 20 Ιουλίου από τις Ελ. Ζουγανέλη και Α. Μπουρμά.

Καθ' όλη τη διάρκεια αυτών των ημερών δεν ξεχνάμε πως οι παράλληλες δραστηριότητες συνεχίζονται και το πρόγραμμα τους είναι πλούσιο!

Για τις εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Μουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν, καθώς και για όλο το πρόγραμμα των συναυλιών και τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου:

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 6982375192 (watchup) - 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com

Σχόλια