default-image

Χρ. Θηβαίος-Μ. Πασχαλίδης στις Αγιές Παρασκιές

Πολιτισμός
Χρ. Θηβαίος-Μ. Πασχαλίδης στις Αγιές Παρασκιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συνεχίζουν την εντυπωσιακά επιτυχημένη συνεργασία τους και το φετινό Καλοκαίρι. Περιοδεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο χαρίζοντας αξέχαστες βραδιές γεμάτες με τα ομορφότερα τραγούδια τους.

Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη τραγούδια.

Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, το μόνο βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.

Μαζί τους επί σκηνής η Μιρέλα Πάχου (τραγούδι, ακόρντεον, πιάνο), ο Μάξιμος Δράκος (πιάνο), ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθάρα) ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα) και ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο).

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, συναντούν το ιδιαίτερα αγαπητό κοινό του Ηρακλείου σε μια μεγάλη συναυλία στις Αγίες Παρασκιές. Θα ακολουθήσουν τα Χανιά (2/8), η Σητεία (3/8) και ο Άγιος Νικόλαος (4/8).

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση 10€ - Ταμείο 12€

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης», «Δισκοπωλείο Αεράκης» και ηλεκτρονικά στο viva.gr

Διοργάνωση Φ.Σ. Κόροιβος - Οργάνωση παραγωγής Stray Music.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News