default-image

7ος Κισσαμιτικος Αύγουστος Κρητικής παράδοσης

Κρήτη
7ος Κισσαμιτικος Αύγουστος Κρητικής παράδοσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο 7ος Κισσαμιτικος Αύγουστος συναντά την ( Κρητική παράδοση ) στο Καστέλι Κίσσαμου στην παράλια γηπέδου μπροστά στην θάλασσα.

Αυτόν τον Αύγουστο όπως και κάθε Αύγουστο τα τελευταία  6 χρόνια ( και φέτος 7 )  διοργανώνεται από τον Δήμο Κίσσαμου και την κοινωφελής επιχείρηση δήμου Κίσσαμου με απόλυτη επιτυχία η έκθεση στο Καστέλι Κισσαμου με κάθε  διοργάνωση που περνά  να είναι συνεχώς και   καλύτερη.

Έτσι και φέτος το επίκεντρο για την Κίσσαμο τους Κισσαμιτες άλλα και για τους χιλιάδες επισκέπτες που κάθε φορά κατακλύζουν την  γιορτή αυτή θα  είναι στον Κισσαμιτικο Αύγουστο  από τις 12 έως και τις 24 Αυγούστου.

Στον Κισσσαμιτικο Αύγουστο λαμβάνουν μέρος πολλοί  παραγωγοί και επαγγελματίες από την Κίσσαμο και όχι μονό  με τρόφιμα ( Τυροκομικά , μέλι, παξιμάδια , Τσικουδιά , κρασί , απακια κα)  είδη χειροποίητα και είδη λαϊκής τέχνης ( Γλυπτική ζωγραφική , υφαντά, σκαλιστά , κοσμήματα κ.α. ) καθώς και πάρα πολλά άλλα .

Φέτος θα υπάρχει και ιδικός χώρος ( Η Ελληνική γωνιά ) η οποία θα φιλοξενήσει  και επαγγελματίες από διάφορα μέρη της Ελλάδος δίνοντας έτσι ένα άλλο χρώμα και γεύση στους επισκέπτες που θα περάσουν από την Κίσσαμο.

Το βασικό θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι η ( Κρητική παράδοση)  προβάλλοντας  τα προϊόντα που βγάζει η Κρητική γη από τους παραγωγούς  , που  σε συνδυασμό με την Κρητική μουσική (θα περάσουν πολλοί καλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες )   την καθιερωμένη βραδιά του Κρητικού γάμου (γιορτή της Κίσσαμου) θα γίνει για μια ακόμα φορά η καλύτερη επιλογή για τον Αυγουστιάτικο προορισμό του κάθε επισκέπτη.

Στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχει και για τις 13 βραδιές πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News