default-image

O Ψαρογιώργης στη Γιορτή Μπίρας by Expo Creta 2014

Πολιτισμός
O Ψαρογιώργης στη Γιορτή Μπίρας by Expo Creta 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας αυθεντικός ερμηνευτής της κρητικής παραδοσιακής μουσικής, ο Ψαρογιώργης, θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στο Heraklion Beer Festival, που διοργανώνεται παράλληλα με την Expo Creta 2014 στο ΔΕΚΚ στις Γούρνες Ηρακλείου.

Για ένα βράδυ όσοι επισκεφτούν το Φεστιβάλ Μπίρας θα έχουν τη χαρά να γίνουν συνταξιδιώτες στη μουσική του χώρα με τη φωνή και το λαούτο του. Με τον Ψαρογιώργη η μουσική παράσταση μετουσιώνεται σε μια ζεστή παρέα, όπου η παραδοσιακή μουσική μετατρέπεται σε σύγχρονη μουσική έκφραση.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ με ένα ποτήρι μπίρας.

Λίγα λόγια για τη Γιορτή Μπίρας

«Δοκιμάζουμε τις μπίρες της Κρήτης και φιλοξενούμε μπίρες από όλη την Ελλάδα! Περνάμε ευχάριστες βραδιές με Κρητικούς καλλιτέχνες και διαφορετικές θεματικές βραδιές με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα καθ' όλη τη διάρκεια της Expo Creta από το απόγευμα και μετά! Ξενυχτάμε όμορφα στη Γιορτή Μπίρας με χαμηλό εισιτήριο για όλους. Για 6 μέρες ταξιδεύουμε από τη Σμύρνη, στη Rock, στη Reggae, στην Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα.

Στις βαλίτσες μας έχουμε διάθεση, όρεξη & είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε με μουσικές που θα κάνουν τις νύχτες του Σεπτεμβρίου μας αξέχαστες!», αναφέρουν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την προπώληση εισιτηρίων: www.facebook.com/EXPOCRETA, www.expocreta.gr (210 2772244).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News