default-image

Ένα... "Παζλ" οι καλοκαιρινές παραστάσεις του Μάνου Παπαδάκη

Πολιτισμός
Ένα... "Παζλ" οι καλοκαιρινές παραστάσεις του Μάνου Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Ηράκλειο και το Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις" θα ανοίξει μεθαύριο Τετάρτη, 9 του μήνα, τις περιοδείες της φετινής του μουσικής παράστασης με τίτλο "ΠΑΖΛ" ο γνωστός, αγαπητός τραγουδιστής Μάνος Παπαδάκης.

Πρόκειται για την πιο προσωπική του έως τώρα παράσταση με αγαπημένα τραγούδια τόσο από τις τρεις δισκογραφικές του εργασίες όσο και από αγαπημένους του δημιουργούς, παρέα με ιστορίες που τα συνοδεύουν και τα "δένουν" σε ένα όμορφο και συγκινητικό "Παζλ".

Δυνατές και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις με τη δυναμική και ιδιαίτερη ερμηνεία του Μάνου και της πενταμελούς ορχήστρας του υπόσχονται βραδιές με ουσία και ένταση!

Ο Μάνος Παπαδάκης και η 5μελής ορχήστρα του θα επανέλθουν στο Ηράκλειο στις 5 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σαπουτιέ. Στις 9 Αυγούστου θα δοθεί παράσταση στην Κνωσό. Στις 10 Αυγούστου στις Αρχάνες, και συγκεκριμένα στο θέατρο "Φουρνί". Στις 22 Αυγούστου θα βρίσκονται στο Ρέθυμνο, στις "Μαργαρίτες Boudalia 2014". Ενδιάμεσα θα επισκεφτούν και θα "παίξουν" σε Σαντορίνη και Νεμέα.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Κοντάκης (ηλ. μπάσο), Χάρης Χατζημανώλης (ηλ. κιθάρα), Γιώργος Ζαμπακάς (τύμπανα), Χρήστος Σπηλιόπουλος (τρομπόνι-πνευστά), Βασίλης Νικολακόπουλος (τύμπανα-κρουστά).

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

9 Ιουλίου: Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις", Ηράκλειο

25 Ιουλίου: Νεμέα

5 Αυγούστου: Φεστιβάλ Σαπουιέ 2014, Ηράκλειο

9 Αυγούστου: Πάρκο Κνωσού, αρχαιολογικός χώρος Κνωσού

10 Αυγούστου: Θέατρο Φουρνί, Αρχάνες

19 Αυγούστου: Νεμέα

20 Αυγούστου: Άργος

22 Αυγούστου: Μαργαρίτες, Boudalia 2014, Ρέθυμνο

25 Αυγούστου: Ακρωτήρι, Σαντορίνη

26 Αυγούστου: Οία, Σαντορίνη

5 Σεπτεμβρίου: Θέατρο Εμπρόσνερου, Χανιά

Ημερομηνίες συναυλιών ανανεώνονται και προστίθενται συνεχώς.

Διοργάνωση: mega lakkos production 

Τηλ. 6944422516.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News