default-image

"Βούλιαξε" η Ψαρομούρα

Πολιτισμός
"Βούλιαξε" η Ψαρομούρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξίδι στον πολιτισμό, τη μουσική έκφραση και τη δημιουργία... Ξεχωριστή ήταν η βραδιά για όλους όσοι επισκέφτηκαν το "1ο Κρητικό Μουσικό Φεστιβάλ" που διοργάνωσε ο "Κρητικός 88,7".

Στην όμορφη παραλία της Ψαρομούρας έσμιξαν διακεκριμένοι νέοι καλλιτέχνες - αγαπημένοι για την ποιότητα και την ομορφιά της μουσικής τους. 19 καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του "Κρητικού 88,7" και όλοι μαζί έθεσαν τη βάση μιας σπουδαίας προσπάθειας, αφού ο "Κρητικός" επέλεξε, αντί εισιτηρίου, να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου. Την προσπάθεια αυτή υποστήριξε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου.

Η παραλία της Ψαρομούρας πλημμύρισε από χαρούμενα πρόσωπα, ταλαντούχους νέους μουσικούς και χορευτές, μα και κόσμο που με ευχάριστη διάθεση έφτασε ως εκεί. Το φεστιβάλ κύλησε όμορφα και το πολιτισμικό μουσικό ταξίδι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα τους μουσικούς και τους χορευτές που αφιλοκερδώς υποστήριξαν την προσπάθεια μας (Μιχάλης Κονταξάκης, Αντώνης Βουμβουλάκης, Γιάννης Παξιμαδάκης, Ευγενία Τόλη, Σωτήρης Αλεξάκης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης, Δημήτρης Στεφανάκης, Βαγγέλης Τσαγκαράκης, Σταύρος Τσαγκαράκης, Νεκτάριος Παχιαδάκης, Κυβέλη Σεργίου, Αντώνης Μανουσάκης, Κώστας Κουγιουμουτζής, Μιλτιάδης Βαρουχάκης, Μανόλης Κισσανδράκης, Μιχάλης Δασκαλάκης, καθώς και το παιδικό χορευτικό από το Λαογραφικό Όμιλο "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης")!

Της Βούλας Νεονάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News