default-image

Ξεκινά την Παρασκευή το Διεθνές Φεστιβάλ Aegean Arts

Πολιτισμός
Ξεκινά την Παρασκευή το Διεθνές Φεστιβάλ Aegean Arts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο του ταξίδι θα κάνει από μεθαύριο Παρασκευή 4 και έως τις 11 Ιουλίου το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Aegean Arts, που συνδιοργανώνεται με το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης. Ένα διεθνές καλλιτεχνικό φεστιβάλ με κορυφαίους καλλιτέχνες που θα ταξιδέψει στην ενδοχώρα της Κρήτης, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και τα μυστικά του υπέροχου αυτού νησιού μέσα από τη μουσική και την τέχνη. Ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει νέα ταλέντα και τους δίνει συγχρόνως την ευκαιρία να μοιραστούν την αγάπη τους για τη τέχνη με νέους που ζουν μακριά από τις πόλεις.

«Δύο πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της πεδιάδας του νομού Ηρακλείου φιλοξενούν αυτό το πρώτο φεστιβάλ που θα γίνει 4 με 11 Ιουλίου. Στη γραφική Ανώπολη θα γίνουν όλα τα εικαστικά δρώμενα, ενώ στο μαγικό Πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή Πεδιάδας, θα απολαύσουμε τις αξιόλογες μουσικές εκδηλώσεις.

Είναι δύσκολες εποχές και τα εμπόδια τεράστια, αλλά με τη βοήθεια όλων αυτών που στήριξαν την προσπάθεια αυτή το όραμά μας έγινε πραγματικότητα», τονίζεται σχετικά.

Την αυλαία του φεστιβάλ ανοίγει την Παρασκευή 4 Ιουλίου ο παγκοσμίως διακεκριμένος Έλληνας μαέστρος, συνθέτης και πιανίστας Βασίλης Τσαμπρόπουλος με έργα του Σοπέν. Ένα ταξίδι του έρωτα και του πάθους από τον κορυφαίο καλλιτέχνη, που με το διεθνές του κύρος έχει ονομαστεί "Μάστερ του πιάνου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News