default-image

Τραγουδούν και χορεύουν για τα παιδιά της "Ηλιαχτίδας"

Κρήτη
Τραγουδούν και χορεύουν για τα παιδιά της "Ηλιαχτίδας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό. Ο καλλιτέχνης Αχιλλέας Δραμουντάνης και οι σχολές χορού Δημήτρη Μαυρόκωστα διοργανώνουν μια εκδήλωση κοινωφελούς χαρακτήρα για τα παιδιά της "Ηλιαχτίδας". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα "Plaza" του Gourmet Catering.

Την εκδήλωση θα καλύψει μουσικά το συγκρότημα του Αχιλλέα Δραμουντάνη με τη νέα του συνεργασία με τον κ. Γεώργιο Κατσουλιέρη, ενώ θα τους πλαισιώσει το χορευτικό συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρόκωστα καθώς δέχτηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής θα διατεθούν στα παιδιά της "Ηλιαχτίδας".

Πρόκειται για μια εκδήλωση κοινωφελούς σκοπού για τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία "Η Ηλιαχτίδα".

Ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος "Ηλιαχτίδα" ιδρύθηκε το 1992 στο Ηράκλειο από ευαισθητοποιημένους πολίτες. Σκοπός του είναι η υποστήριξη - τόσο υλική, όσο και ηθική και ψυχολογική - των παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα και των οικογενειών τους. Στηρίζεται αποκλειστικά στο έργο που προσφέρουν εθελοντικά τα μέλη της και ευαισθητοποιημένοι πολίτες με διάθεση προσφοράς. Τα έσοδά της προέρχονται από συνδρομές, δωρεές, χορηγίες και οργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News