default-image

Πρεμιέρα για το "Διπλανό κρεβάτι"

Πολιτισμός
Πρεμιέρα για το "Διπλανό κρεβάτι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 2 Μαΐου, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, "Το διπλανό κρεβάτι" του Μανώλη Κορρέ που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του συλλόγου Μικρασιατών Ηρακλείου "Ο Άγιος Πολύκαρπος".

Πρόκειται για ένα έργο που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Ένα έργο που κρατά το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος με τις συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων.

Στο Studio του Ράδιο984, βρέθηκαν  και συνομίλησαν για την παράσταση με την Μαίρη Καριωτάκη,  ο σκηνοθέτης της παράστασης Πάνος Ιωαννίδης και ο (ανάμεσα σε πολλά άλλα) ηθοποιός Τάσος Μαστορίδης.

"Το διπλανό κρεβάτι" του Μανώλη Κορρέ  ανεβαίνει στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου την Παρασκευή 2 Μαΐου, το Σάββατο 3 Μαΐου και την Κυριακή 4 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 21:00.

Στο "Διπλανό κρεβάτι" παίζουν οι Μαστορίδης Τάσος, Ανδρουλάκη Μαρία, Πεδιαδιτάκης Γιώργος, Φερετζάκης Νίκος, Αργυροπούλου Φρόσω, Κουράκης Γιάννης, Λημνιού Ειρήνη, Κοκκινάκης Βασίλης, Κουναλάκης Κώστας, Γαρεφαλάκης Κώστας, Γκίζης Νίκος, Ιωαννίδης Γιώργος, Μιμίκος Γιώργος και Τζοάννου Μαρία.

Φιλική συμμετοχή: Κοπανάκη Μαρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News