default-image

Οι νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής για την Πρωτομαγιά

Κρήτη
Οι νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής για την Πρωτομαγιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους νικητές του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα "Εργατική Πρωτομαγιά - Ειρήνη" ανακοίνωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ).

Για την πρώτη ομάδα την οποία αποτελούσαν μαθητές της Α' και της Β' τάξης του Δημοτικού βραβεύτηκαν οι: 1ο βραβείο Δημήτρης Βασίλεφ, από το 2ο Δημοτικό Ηρακλείου, 2ο βραβείο Παναγιώτης Καπετανάκης από το Δημοτικό Σχολείο Πύργου και 3ο βραβείο Άγγελος από το 1ο Δημοτικό Αρχανών.

Διακρίσεις πήραν οι Κωνσταντάκης Μιλτιάδης (2ο Δ. Σχολείο Τυμπακίου), Παπαδάκη Μαριλένα (Δ. Σχολείο Βόρρων) και Σταυρακάκης Λευτέρης (2ο Ειδικό Δ. Σχολείο Ηρακλείου).

Για τη δεύτερη ομάδα, την οποία αποτελούσαν παιδιά της Γ' και Δ' τάξης του δημοτικού, βραβεύτηκαν οι: 1ο βραβείο Μουρατάι Ντανιέλ από 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 2ο βραβείο Τσακαλάκη Μαρία από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και 3ο βραβείο Κορίνη Μπατούλ από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Διακρίθηκαν οι Μελούδη Μιχαέλα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρχανών, Λουλουδάκη Μαρία από το 1ο Δημοτικό Σχολείο και Γαβριλάκη Ναυσικά από 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Τέλος, για την τρίτη ομάδα, την οποία αποτελούσαν μαθητές της Ε' και της Στ' τάξης, βραβεύτηκαν οι: 1ο βραβείο Σπηλιωτάκη Ιωάννα από το Δημοτικό Σχολείο Αρχανών, 2ο βραβείο Μαρκάκη Νίνα από το Δημοτικό Σχολείο "Ζάννειο" και 3ο βραβείο Βενιανάκη Άννα-Λυδία από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Διακρίθηκαν οι Παπαδάκη Δήμητρα και Φασουλάκη Λίβια από το Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών, Ρουσάκη Κάτια από το Δημοτικό Σχολείο "Ζάννειο" και Καλογεράκη Φωτεινή από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει την Πρωτομαγιά, στις 9:30 το πρωί, στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του ΕΚΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News