default-image

Στέλιος Διονυσίου - "Εσένα αγάπησα"

Πολιτισμός
Στέλιος Διονυσίου - "Εσένα αγάπησα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέλιος Διονυσίου δεν είναι γνωστός μόνο για το "βαρύγδουπο" επίθετό του, αλλά και για την γνήσια λαϊκή φωνή που του έδωσε ο Θεός. Είναι γνωστό πως "υπηρετεί" το καλό λαϊκό τραγούδι με ήθος και συνέπεια.

Έπειτα από αποχή χρόνων από τα δισκογραφικά δρώμενα, ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει μια νέα δουλειά που αναμένεται να αγαπηθεί και να κάνει μεγάλη επιτυχία!

Οι καλοδουλεμένες λαϊκές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια η οποία πλέον έχει αφήσει το στίγμα της στα μουσικά δρώμενα, οι εύστοχοι στίχοι της συγγραφέως Ευανθίας Μάγνη η οποία μας εκπλήσσει με τον Ελληνικό και Τούρκικο στίχο της, και η μοναδικότητα της φωνής του Στέλιου Διονυσίου, δημιούργησαν έναν Αληθινό Λαϊκό Δίσκο που απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από την ελληνική δισκογραφία.

Ως προάγγελος της δουλειάς αυτής, κυκλοφορεί το τραγούδι "Νιώσε με" και θυμίζει τα μεγαλεία της εποχής του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Στο CD θα υπάρχουν επίσης δύο ντουέτα, ένα με την Δόμνα Κουντούρη στο "Θα σ' αγαπώ", και ένα με την Goknur στο "Νιώσε με" .

Bonus track στο CD το "Sensiz olmuyor", ένα τραγούδι με Τούρκικο -αυτή τη φορά- στίχο της Ευανθίας Μάγνη, σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια και την ερμηνεία της Goknur.

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Next Records με το περιοδικό "Πίστα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News