default-image

"Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή": Τρεις ακόμη παραστάσεις

Πολιτισμός
"Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή": Τρεις ακόμη παραστάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ακόμα τρεις παραστάσεις ο θίασος Βασίλη Δαμβόγλου του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Μυλοποτάμου περιμένει το κοινό στο Στέκι Περάματος, όπου παρουσιάζει φέτος την ξεκαρδιστική κωμωδία "Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" των Α. Ρήγα και Δ. Αποστόλου, σε σκηνοθεσία Αρτέμιδος Καυκαλάκη.

Σήμερα Παρασκευή, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, στις 9 το βράδυ, θα δοθούν οι τρεις τελευταίες παραστάσεις από τα παιδιά του θιάσου, που πραγματικά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο σημείωμά τους αναφέρουν χαρακτηριστικά τα εξής: «Όλοι έχουμε θαμμένη μέσα μας μια μαυρίλα. Πολλοί την αφήνουμε να βγει και προς τα έξω. Μαύρο μέσα, μαύρο έξω, είπαμε κι εμείς να απαλύνουμε τη μαυρίλα με ένα έργο στην ίδια απόχρωση. Είναι και η εποχή τέτοια... Και μια και μας φταίει η εποχή, αυτή την εποχή διαλέξαμε για να ξεθάψουμε ένα θεατρικό που μας γυρόφερνε χρόνια, τη σουρεαλιστική και κατασκότεινη κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου "Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή". Κωμωδία είπαμε; Χμ, μήπως κρύβει μέσα της ένα δράμα γεμάτο με τα χάλια μας, που αποφεύγουμε να δούμε;..».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News