default-image

Πασχαλινό παζάρι του "Χαμόγελου" στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Πασχαλινό παζάρι του "Χαμόγελου" στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το έργο του, αποδεικνύει το μεγαλείο που μπορεί να επιτευχθεί, όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό.Το έργο του Οργανισμού έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία με τις δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.Όπως αναφέρει ανανκοίνωση:

"Χρόνο με το χρόνο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αγωνίζεται να μοιράσει χαμόγελα.

Οι ανάγκες είναι πολλές και μόνο όλοι εμείς καταφέρνουμε και δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε να επιβιώσουμε και να συνεχίσουμε δυναμικοί. Όπως είπε και ο μικρός ιδρυτής μας: «…ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» (από το ημερολόγιο του Ανδρέα Γιαννόπουλου, Νοέμβριος 1995).

Σας περιμένουμε, στην κινητή μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού μας που θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνου από την 1η έως και τις 6 Απριλίου όπου θα πραγματοποιηθεί πασχαλινό παζάρι από τις 10.00 εως τις 21.00.

Σκοπός της επίσκεψής μας είναι η άμεση επαφή με τους κατοίκους του Ρεθύμνου και η ενημέρωσή τους για τις δράσεις μας. Παράλληλα οι επισκέπτες μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν αναμνηστικά είδη με το σήμα του οργανισμού μας, πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας το έργο μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News