default-image

Η Lady Gaga στην Αθήνα

Πολιτισμός
Η Lady Gaga στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εκκεντρική, διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια Lady Gaga θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό κοινό σε μια μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει η ιδιαίτερη καλλιτέχνις στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α) στην Αθήνα. Τη συναυλία της Lady Gaga στην πρωτεύουσα ανακοίνωσαν επισήμως σήμερα η ελληνική εταιρεία διοργάνωσης "Λάβρυς" και η "Live Nation Global Touring".

Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας με τίτλο "Lady Gaga's artRAVE: the Artpop Ball".

«Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Arthur Fogel, πρόεδρος της Live Nation Entertainment.

Η σκηνή που φιλοξενεί το σόου είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το πού κάθονται. Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί τη συναυλία και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Η παγκόσμια περιοδεία της Lady Gaga γίνεται με αφορμή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ "ARTPOP" το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας στην Αθήνα μαζί με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10 π.μ. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα θα είναι 49,5 ευρώ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News