default-image

Βράβευση καμπάνιας τουριστικής προβολής Δήμου Χανίων

Πολιτισμός
Βράβευση καμπάνιας τουριστικής προβολής Δήμου Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φετινή καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανιών, με τίτλο "Chania: a journey to your senses", που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, απέσπασε μία πολύ σημαντική διάκριση στο 8ο Film, Art & Tourism Festival "FilmAT", που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου στην Πολωνία.

Συγκεκριμένα η καμπάνια του Δήμου Χανίων κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας (Award for the Best Direction). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν τουριστικές καμπάνιες από όλο τον κόσμο.       

Σύμφωνα με το δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη «αυτή η διάκριση αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής στο τομέα της τουριστικής προβολής ενισχύοντας τις προσπάθειες του Δήμου μας για αυξημένη εξωστρέφεια και εντονότερη παρουσία και συμμετοχή του στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι».

Τέλος, ο δήμαρχος Χανίων συνεχάρη τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη για τη σκηνοθετική διάκριση που πέτυχε η καμπάνια, ευχαριστώντας τον παράλληλά για τη συμβολή του στη τουριστική προβολή των Χανίων.

Όλα τα βίντεο τουριστικής προβολής βρίσκονται διαθέσιμα στο κανάλι του Δήμου Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News