Πολιτισμός

"Αριστερά και Ευρώπη, η Κύπρος αλλάζει την ατζέντα"

Το νέο βιβλίο του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου με τίτλο "Αριστερά και Ευρώπη, η Κύπρος αλλάζει την ατζέντα", παρουσιάζει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013, στις 19.00, στο Ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ", στην αίθουσα "Απόλλωνας" (ημιώροφος, Πανεπιστημίου 52), ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη.  

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κ.κ.: Γιάννης Δραγασάκης, Δ' αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Ε.Κ.Μ, Νίκος Κοτζιάς, Καθηγητής Πολιτικών Θεωριών, Πρόεδρος Κίνησης Ιδεών και Δράσης "ΠΡΑΤΤΩ", Παναγιώτης Λαφαζάνης, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Ε.Κ.Μ., Νότης Μαριάς, βουλευτής "Ανεξάρτητων Ελλήνων", ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος και διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Στο κόκκινο".

Την εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό, θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ. κ. Αλέξης Τσίπρας.  

Πληροφορίες: Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, Μαρία Κουκουβίνου & Ευτυχία Χατζοπούλου, τηλ.: 210 3661212, 210 3661209, www.livanis.gr, ebmaster@livanis.gr<mailto:webmaster@livanis.gr>

Σχόλια