default-image

Ξεσήκωσαν το Terra Vibe Park οι Depeche Mode (videos)

Πολιτισμός
Ξεσήκωσαν το Terra Vibe Park οι Depeche Mode (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τους Έλληνες fan των Depeche Mode! Το θρυλικό συγκρότημα έφτασε στην Ελλάδα για τη μία και μοναδική συναυλία του στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, το μεγαλύτερο συναυλιακό πάρκο στην Ελλάδα, που έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της μουσικής.

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, άνοιξαν οι πόρτες και πλήθος κόσμου βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη συναυλία των διάσημων Βρετανών.

Μετά τις 19:00, στη σκηνή ανέβηκε το μουσικό δίδυμο, με τις επιρροές από την ηλεκτρονική μουσική, "Space Blanket", και κατόπιν το support group των Depeche Mode, οι F.O.X., μια νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Essex.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ήρθε η ώρα για το θρυλικό ηλεκτροπόπ γκρουπ να κάνει την εμφάνισή του… Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Flecher εμφανίστηκαν στη σκηνή για περίπου δυόμισι ώρες κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού...

Ο Dave Gahan φώναξε "Γεια σου Αθήνα" και οι θαυμαστές άρχισαν να παραληρούν...

Τα μέλη του συγκροτήματος τα έδωσαν όλα για να ανταμείψουν το κοινό τους που απογοητεύτηκε από την ακύρωση της συναυλίας στις 12 Μαΐου του 2009.

Στις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Martin Gore πήρε τη σκυτάλη για να τραγουδήσει και είπε και το "Happy Birthday" στον Gahan, που προχθές γιόρτασε τα 51α γενέθλιά του.

Οι διάσημοι Βρετανοί ερμήνευσαν γνωστά κομμάτια από το άλμπουμ "Songs of Faith and Devotion" (1993), καθώς και από το πρόσφατο "Delta Machine" ενώ έκλεισαν τη συναυλία με το κομμάτι "Never Let Me Down Again" με την υπόσχεση να ξαναέρθουν σύντομα στην Ελλάδα.

Το συγκρότημα θα δώσει συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες με πάνω από 1,5 εκατομμύρια θεατές, και θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στη Βόρεια Αμερική.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο - μετά το "Sounds Of The Universe" - 13ο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τη χθεσινή βραδιά:

Mε στοιχεία από το TLife.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News