Πολιτισμός

Παρουσιάζονται οι "156 Σταγόνες Σοφίας για την Πώληση"

Οι εκδόσεις "Περίπλους" και το βιβλιοπωλείο "Δοκιμάκης", σας προσκαλούν την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 19.00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου σε μια παρουσίαση-συζήτηση για το νέο βιβλίο του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου: «156 Σταγόνες Σοφίας για την Πώληση».


Ομιλητές: Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Καθηγητής στη σχολή του ΑΝΤ-1 στο London Centre Management και Σύμβουλος ΜΜΕ. Ελένη Κοκοσάλη, Eμπορική διευθύντρια "ΚΡΗΤΗ TV", Ράδιο 9,84 και εφημερίδα "Νέα Κρήτη"

Την συζήτηση συντονίζει η Ελένη Βουγιούκαλου, πρόεδρος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η ζωή, τελικώς, είναι πολύ περίεργη. Ξεκίνησα να γράφω το δεύτερο βιβλίο μου με θέμα ατάκες για την πώληση. Τα γεγονότα με πρόλαβαν και εξελίχθηκε σε ένα πολιτικό βιβλίο. Η σωτηρία της Ελλάδας, πιστεύω, πως κρύβεται πίσω από την προβολή της και την πώληση των προϊόντων της και των υπηρεσιών που μπορεί να διαθέσει. Οι πολιτικοί μας σήμερα ή δεν πωλούν ή ξεπουλούν. Από την άλλη το βιβλίο δεν παύει να εξυπηρετεί τον αρχικό του προορισμό: Να είναι ένα εγχειρίδιο το οποίο με χιούμορ, σοφία και εξυπνάδα προσπαθεί να βελτιώσει τον αναγνώστη στο να πουλήσει.

Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος:
Ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο το 1963, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος ΜΒΑ. Εργάζεται στην διαφήμιση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στην εκπαίδευση, αρθρογραφεί σε κλαδικά περιοδικά και συχνά είναι ομιλητής σε συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα γλωσσολογίας και λαϊκής παράδοσης στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ασχολείται με την φωτογραφία και έχει πάρει βραβεία σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Σχόλια