Πολιτισμός

Τελευταίο "αντίο" στην Ειρήνη Κουμαριανού

Το τελευταίο "αντίο" στην ηθοποιό Ειρήνη Κουμαριανού, που πέθανε σε ηλικία 82 ετών από καρδιά, θα πουν σήμερα Δευτέρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της.

Η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στα Πατήσια, ενώ η ταφή θα γίνει στο Β' Νεκροταφείο.

Μια από τις τελευταίες δουλειές της στο θέατρο ήταν στο έργο "Μάρτυρας κατηγορίας" με την Κάτια Δανδουλάκη, ενώ είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή από το ρόλο της γιαγιάς στην κωμική σειρά "Παρά πέντε".

Πληροφορούμενος το θάνατο της ηθοποιού Ειρήνης Κουμαριανού, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΙΘΠΑ, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, κ. Κώστας Τζαβάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ειρήνη Κουμαριανού υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο με συνέπεια, υψηλό ήθος και επαγγελματισμό. Πρωταγωνίστησε σε σπουδαίες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και διακρίθηκε για τους χαρακτηριστικούς ρόλους που ερμήνευσε σε αρχαίες τραγωδίες.
Εκτός όμως από το θέατρο και τον κινηματογράφο συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, της χάρισαν δημοφιλία και την απλόχερη αγάπη του κοινού.

Θα τη θυμόμαστε πάντα για το αστείρευτο ταλέντο, τη σεμνότητα και την αφοσίωσή της στην τέχνη της.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Σχόλια