default-image

Με την Ολυμπίου στη Eurovision η Κύπρος

Πολιτισμός
Με την Ολυμπίου στη Eurovision η Κύπρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Δέσποινα Ολυμπίου πήρε το "πράσινο φως" να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision. Η τραγουδίστρια θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Μεγαλονήσου και οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να μπει στη μάχη και να τα καταφέρει μια χαρά. Η τραγουδίστρια ήθελε πολύ να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, αφού είναι μια ευκαιρία για εκείνη να δείξει το ταλέντο της.

Η Δέσποινα Ολυμπίου θα ταξιδέψει στη Σουηδία έχοντας στις αποσκευές της ένα τραγούδι σε μουσική του Κύπριου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Γιωργαλή και στίχους του Ζήνωνα Ζηντίλη. Οι δύο δημιουργοί του τραγουδιού είναι γνώριμοι της Eurovision. Ο πρώτος το 1996 βρέθηκε στον διαγωνισμό με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και το τραγούδι «Μόνο για εμάς», ενώ ο στιχουργός είχε πάει το 1998 με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με το «Genesis». Η τραγουδίστρια μπήκε στα στούντιο και μαζί με τους δύο δημιουργούς βάζει τις τελευταίες πινελιές. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή της και από το ΡΙΚ.

Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί επισήμως ο εκπρόσωπος της Κύπρου κι ενώ ήταν σχεδόν βέβαιο ότι αυτή θα είναι η Βαλάντω Τρύφωνος με τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η αποχώρησή τους έπεσε σαν κεραυνός στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Οπως φαίνεται, τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Βαλάντω Τρύφωνος το ξανασκέφτηκαν και τελικά αποφάσισαν να αποχωρήσουν για άγνωστους λόγους.

Πηγή: espresso

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News