Πολιτισμός

Ο "Mουσικός Kαρπός" στο Ρέθυμνο

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία "Μουσικός Καρπός" είχε δημιουργήσει το διαδικτυακό τόπο www.mousikoskarpos.com για την ενημέρωση και την επικοινωνία, αλλά και για την επιμόρφωση των μελών και των φίλων της, που γίνονται όλο και περισσότεροι ύστερα από κάθε δράση.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και της διεργασιοκεντρικής προσέγγισης, ο "Μουσικός Καρπός" επικαιροποίησε τον ιστότοπό του, παρέχοντας σε όσους ενδιαφέρονται για τις πολιτιστικές του δραστηριότητες μια ηλεκτρονική πύλη πρόσβασης, αλλά και ένα "εργαλείο" για την έκφραση των κοινωνικών ευαισθησιών με κατεύθυνση την εκπαίδευση. Για την υλοποίηση του εταιρικού ιστότοπου χρησιμοποιήθηκε λογισμικό ανοικτού κώδικα.

«Στη σελίδα που σχεδιάσαμε", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του "Μουσικού Καρπού" Αντώνιος Μαυράκης, "ελπίζουμε να εκφράζετε ανεπιφύλακτα τις απόψεις σας, συνεισφέροντας στο στοίχημά μας για άμεση αξιολόγηση και ποιοτική αναβάθμιση των πρωτοβουλιών μας με γνώμονα τα ποικίλα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις της κοινωνίας μας που διαρκώς αλλάζει. Σας περιμένουμε για να μας γνωρίσετε!».

Σχόλια