Πολιτισμός

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας - Stand up comedy

Ο Στέλιος Κάτσαρης ανακάλυψε από μικρός το ταλέντο του για την μουσική και το θέατρο, ασχολίες που και οι δύο του χάρισαν πολλά βραβεία .Έχει συνεργαστεί με τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Θάνο Μικρούτσικο και πολλούς άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες σε διάφορα μουσικο-θεατρικά project Επαναφέρει στις μπουάτ το «Stand up comedy» , κάτι που απουσίαζε από τα δρώμενα για αρκετά χρόνια.


Στην παράσταση αυτήν παρουσιάζει με πολύ διάθεση όλο το φάσμα των ταλέντων του και μας δείχνει τι σημαίνει «μία κωμωδία στα όρθια» με πολύ χιούμορ, σάτιρα, αυτοσχεδιασμούς και πάνω απ' όλα μουσική….

Μαζί στην παρέα εμφανίζεται ο ξεχωριστός παρουσιαστής και ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης. 'Έγινε γνωστός με τις πολύ επιτυχημένες εκπομπές «Κομφούζιο» και «Α.Μ.Α.Ν», καθώς και με τον ρόλο του στην ταινία «Νησός2». Στην μεγάλη του πορεία έχει συνεργαστεί με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά, τον Αντώνη Παραρά και πολλούς άλλους. Ο «Θρύλος της κωμωδίας », «προσωποποίηση της λέξης χιούμορ» ή και «Guru των μεταμφιέσεων» βρήκε το πάθος του στις live εμφανίσεις όπου έρχεται σε άμεση επικοινωνία με το κοινό.Οι δύο λοιπόν προσφέρουν μια αξέχαστη μουσική, σαρκαστική και χιουμοριστική παράσταση όπου με το μοναδικό τους χιούμορ και τις αξέχαστες εκπληκτικές τους ατάκες γεμίζουν κάθε χώρο με την καλύτερη διάθεση και γέλια μέχρι δακρύων.


«Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ»
STAND-UP COMEDY

Η χειρότερη παράσταση της χρονιάς βρήκε στέγη…

Αφού φίλησε κατουρημένες ποδιές , πουλήθηκε σε Γερμανούς και δοσίλογους, κοιμήθηκε με δανειστές και εταίρους και χρεώθηκε της Μιχαλούς ξεκινάει, εκτός απροόπτου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Στέλιος Κάτσαρης βασιζόμενοι στον μύθο του Αισώπου «Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» παρουσιάζουν κάτι πραγματικά απαράδεκτο.
Ένα Stand-upComedy που δεν πρόκειται να γελάσει κανείς.

Χωρίς καθόλου έμπνευση, κανένα αγαπημένο τραγούδι, καμία δισκογραφική επιτυχία, απαράδεκτα κείμενα και καθόλου καλή διάθεση «Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» έρχονται τo φετινό χειμώνα να δοκιμάσουν την υπομονή σας.


Σωτήρης Καλυβάτσης: Τραγούδι. Εκκλησιαστικό όργανο, μεταφορές, απολυμάνσεις

Στέλιος Κάτσαρης: Πιάνο, στριπτίζ, χορούς ρrive, ψυκτικός, φωτοβολταίκά

Αντρέας Αρβανίτης: κιθάρα, λούστρο, ματσακόνι

Αριέτα Σαϊτά: Βιολί, κομμωτήριο , οικιακά


Παίζουν: Σωτήρης Καλυβάτσης , Στέλιος Κάτσαρης
Κείμενα: Στέλιος Κάτσαρης
Σκηνοθεσία: Στέλιος Κάτσαρης
Υπεύθυνος Δημιουργικού: Σταύρος Κάτσαρης
Φροντιστής: Κώστας Γερμανός

Ώρα έναρξης: 22:00


Τιμή εισόδου: 5 ευρώ το φοιτητικό εισιτήριο, 10 ευρώ το κανονικό εισιτήριο!


Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2810 343 149, 6972 330 275 και 6970 128 201

Σχόλια