Viral: Ένας σκίουρος για... Όσκαρ! Παριστάνει τον νεκρό για να τον προσέξει ο ιδιοκτήτης του - Δείτε το βίντεο

Κόσμος
Viral: Ένας σκίουρος για... Όσκαρ! Παριστάνει τον νεκρό για να τον προσέξει ο ιδιοκτήτης του - Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας ιπτάμενος σκίουρος που προσποιείται ότι είναι νεκρός και μάλιστα σκηνοθετεί και την... σκηνή του εγκλήματος για να τραβήξει την προσοχή του ιδιοκτήτη του!

Ξεκαρδιστικό βίντεο, με πρωταγωνιστή ένα σκίουρο, ο οποίος προσποιείται ότι είναι νεκρός. Ειδικότερα, το βίντεο που λέγεται ότι γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη δείχνει κάθε στάδιο του συναρπαστικού... δράματος του τρωκτικού καθώς «στήνει» τον θάνατό του.

Ο ιπτάμενος σκίουρος εντοπίζει το... όπλο του εγκλήματος, δηλαδή μια σκούπα και την σπρώχνει για να πέσει στο πάτωμα.

Τα... θεατρικά του σκίουρου για να «πείσει» ότι πέθανε

Συνειδητοποιώντας ότι η σκούπα δεν προσγειώθηκε στο έδαφος πειστικά ως όπλο δολοφονίας, το τετράποδο τρωκτικό αποφασίζει να πάει την... παράστασή του ένα βήμα παραπέρα.

Μπαίνει κάτω από το κοντάρι της σκούπας και παίρνει δεκάδες θέσεις μέχρι να αποφασίσει ποια είναι πιο πειστική για τον «θάνατό του». Η στιγμή που βάζει το κοντάρι της σκούπας πάνω στον λαιμό του είναι πραγματικά ξεκαρδιστική!

Στη συνέχεια απλώνει τα χέρια του και απλώς περιμένει από τον ιδιοκτήτη του να τον ανακαλύψει. Κάθε τόσο, μπορεί να δει κανείς τον σκίουρο να... «ζωντανεύει» ψάχνοντας να δει αν κάποιος έχει προσέξει το «σόου» του.

Οι σκίουροι είναι γνωστοί για την... τάση τους προς το δράμα

Είναι πιθανό ο ταλαντούχος τριχωτός ηθοποιός να είναι ένας τεράστιος κόκκινος ιπτάμενος σκίουρος, που είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία.

Όπως και άλλοι ιπτάμενοι σκίουροι, αυτά τα τρωκτικά είναι γνωστά για την τάση τους προς το... δράμα, καθώς ο σκίουρος είναι διάσημος για τον δυνατό, γκρινιάρικο ήχο που βγάζει γύρω στο σούρουπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News