«Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο σκύλος»: Απίστευτη δικαιολογία οδηγού για να γλιτώσει κλήση για ταχύτητα

Life
«Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο σκύλος»: Απίστευτη δικαιολογία οδηγού για να γλιτώσει κλήση για ταχύτητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενας οδηγός που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και τον σταμάτησαν στο Κολοράντο των ΗΠΑ προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του για να αποφύγει τη σύλληψη

Αμέτρητες δικαιολογίες μπορεί να σκαρφιστεί ένας οδηγός προκειμένου να αποφύγει μία κλήση από την Τροχαία, ωστόσο ένας οδηγός υπερέβη εαυτόν προσπαθώντας να ρίξει το φταίξιμο στον σκύλο του…

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και τον σταμάτησαν στο Κολοράντο των ΗΠΑ προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του για να αποφύγει τη σύλληψη.

Όταν ο αστυνομικός πλησίασε το αυτοκίνητο, παρακολούθησε την παράξενη σκηνή να εκτυλίσσεται.

Ο οδηγός ο οποίος ήταν και υπό την επήρεια μέθης έτρεχε με 84 χλμ/ώρα σε ζώνη που έχει μέγιστη ταχύτητα περίπου τα 48 χλμ/ώρα.

«Προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο»

«Ο οδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του την ώρα που ο αστυνομικός τον πλησίαζε και παρακολουθούσε την όλη διαδικασία», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Σπρίνγκφιλντ σε ανακοίνωσή του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «δεν οδηγούσε» το όχημα και προσπάθησε να ξεφύγει από τον αστυνομικό όταν τον ρώτησε εάν έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Δεν κατάφερε να πάει ωστόσο μακριά. Συνελήφθη σε απόσταση 20 μέτρων από το αυτοκίνητο και κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντίσταση κατά της σύλληψης και υπερβολική ταχύτητα, σύμφωνα με το BBC.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

«Ο σκύλος αφέθηκε ελεύθερος»

Όσο για τον σκύλο του, δόθηκε σε γνωστό του οδηγού για να το φροντίσει όσο ο ιδιοκτήτης του εκτίει την ποινή του στη φυλακή.

«Ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος με μια απλή προειδοποίηση», σημείωσε το αστυνομικό τμήμα, κάνοντας πλάκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News