Απίθανο βίντεο: Αρκούδα πετάχτηκε από κάδο, την ώρα που ένας άνδρας πέταγε τα σκουπίδια!

Περίεργα
Απίθανο βίντεο: Αρκούδα πετάχτηκε από κάδο, την ώρα που ένας άνδρας πέταγε τα σκουπίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι ασυνήθιστο οι αρκούδες να μπαίνουν σε κάδους σκουπιδιών, καθώς οι μυρωδιές από τα υπολείμματα τροφίμων τις προσελκύουν

Τρέχοντας εξαφανίστηκε διευθυντής δημοτικού σχολείου στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν είδε μια αρκούδα να ξεπετάγεται από κάδο των σκουπιδιών που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 07:00  το πρωί, ο διευθυντής άνοιγε το καπάκι του κάδου με κάπως νωχελικές κινήσεις, όταν είδε μια  μαύρη αρκούδα να ξεπετάγεται.

Ο Τζέιμς Μάρς μόλις είδε το κεφάλι του ζώου να ξεπροβάλει το έβαλε στα πόδια. Αλλά και η αρκούδα τράπηκε σε φυγή, προς την αντίθετη κατεύθυνση.

«Αν δεν έχεις ξυπνήσει, αυτό σε ξυπνάει», σημείωσε μιλώντας στο Associated Press ο διευθυντής του σχολείου.

Δεν είναι ασυνήθιστο οι αρκούδες να μπαίνουν σε κάδους σκουπιδιών, καθώς οι μυρωδιές από τα υπολείμματα τροφίμων τις προσελκύουν.

Οι ειδικοί, ωστόσο, προειδοποιούν πως, αν κάποιος βρεθεί στη θέση του Τζέιμς Μαρς, δεν πρέπει να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο, καθώς αν το βάλει στα πόδια, είναι πολύ πιθανό η αρκούδα να τον περάσει για θήραμα. Αντίθετα, προτείνουν να απομακρυνθεί με αργές κινήσεις και να μιλά ήρεμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News