Σοκαριστικό ατύχημα: Αυτοκίνητο τινάζεται στον αέρα και ο οδηγός γλιτώνει με ελαφρά τραύματα (vid)

Κόσμος
Σοκαριστικό ατύχημα: Αυτοκίνητο τινάζεται στον αέρα και ο οδηγός γλιτώνει με ελαφρά τραύματα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες εικόνες. Οδηγός με το όχημα του, βιώνοντας την απόλυτη ατυχία, τινάζεται τρία μέτρα στον αέρα όταν πέφτει πάνω σε ένα λάστιχο που έχει φύγει χωρίς λόγο από ένα pick-up

Από τα πολλά και παράξενα που καταγράφονται καθημερινά στους δρόμους, αυτό που βλέπουμε εδώ είναι σίγουρα ένα από τα πιο σοκαριστικά κα άτυχα περιστατικά που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Η κάμερα ενός Tesla καταγράφει την κίνηση σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο Λος Άντζελες. Μπροστά του πηγαίνει ένα μαύρο Kia Soul προηγούμενης γενιάς, και η κίνηση διεξάγεται χωρίς κάτι να προμηνύει ότι θα συμβεί αυτό το απίστευτο ατύχημα.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που καταγράφει η κάμερα, ο εμπρός αριστερά τροχός ενός pick-up που προπορεύεται, φεύγει από το όχημα και αρχίζει να κινείται προς τα πίσω.

Ο άτυχος οδηγός του Soul δεν προλαβαίνει να τον αποφύγει και πέφτει με δύναμη επάνω του.

Η εξέλιξη είναι εντελώς κινηματογραφική, καθώς το μικρό Kia τινάζεται περισσότερο από 3 μέτρα πάνω από την άσφαλτο, και ανατρέπεται.

Το Soul παθαίνει μεγάλη ζημιά, με όλο το αμάξωμα να σκορπάει πάνω στην άσφαλτο, μετά από τούμπες που έφερε μέχρι να σταματήσει.

Το όλο γεγονός είναι πραγματικά σοκαριστικό, όμως τελικά ο οδηγός του Kia κατάφερε να γλιτώσει με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: newsauto.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News