Απίστευτο βίντεο με 34χρονη να γεννά όρθια στο ασανσέρ

Περίεργα
Απίστευτο βίντεο με 34χρονη να γεννά όρθια στο ασανσέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε τη νύχτα νιώθοντας έντονες συσπάσεις και ήξερε ότι αυτά ήταν σημάδια της γέννας

Όταν η 34χρονη Barbara ξύπνησε τη νύχτα, ήξερε ότι οι συσπάσεις που ένιωθε σηματοδοτούσαν την αρχή του τοκετού. Η γυναίκα κατάφερε να φτάσει μέχρι το ασανσέρ. Λίγες στιγμές αργότερα γέννησε. Οι κάμερες που υπήρχαν στον χώρο κατέγραψαν τα πάντα.

Θα γεννούσε αρκετές μέρες αργότερα

Η Barbara Trindade Passos Casela γέννησε ένα κοριτσάκι, στα όρθια, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στη γειτονιά Jardim Tropical, στην Cuiaba, γύρω στις 02:18 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (16/03).

Ο τοκετός, που ξεκίνησε όταν ήταν στο σπίτι, διήρκεσε δύο ώρες και το μωρό γεννήθηκε στις 37 εβδομάδες και τέσσερις ημέρες.

Ενθουσιασμένη και με την κόρη της στην αγκαλιά, η Barbara είπε στο CNN ότι άρχισε να νιώθει συσπάσεις γύρω στα μεσάνυχτα και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον 36χρονο σύζυγό της Laércio Amaro Alves για να τον ενημερώσει.

Το μωρό, που γεννήθηκε πρόωρα, ονομάστηκε Joana Casela Amaro προς τιμήν της γιαγιάς της από τον πατέρα της, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

//--> //-->

Η μητέρα είπε ότι η γέννηση του παιδιού ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Μαρτίου. Θυμάται ότι ο σύζυγός της τηλεφώνησε στη γειτόνισσα και τη μητέρα της, την 58χρονη Deise Maria Trindade Passos που μένει λίγα τετράγωνα από το σπίτι της.

Ήταν η μητέρα, νοσηλεύτρια, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο σπίτι και στο ασανσέρ.

Αφού γεννήθηκε η μικρή Joana, οι γονείς και η γιαγιά πήγαν το κοριτσάκι στον μεγαλύτερο αδερφό της, τον 4χρονο Petrus Casela Amaro.

Στη συνέχεια, με την Joana τυλιγμένη σε μια πετσέτα στην αγκαλιά της μητέρας της, ο σύζυγός της και η πεθερά του κάλεσαν το νοσοκομείο και ενημέρωσαν για την γέννα.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αμέσως μετά τη γέννησή της

Οι νέοι γονείς πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος και αφαιρέθηκε ο πλακούντας. Το κορίτσι έχει ύψος 41 εκατοστά και ζύγιζε 2,165 κιλά.

Λίγο μετά την άφιξή τους στο νοσοκομείο, η Barbara και η Joana έκαναν εισαγωγή. Παρά το γεγονός ότι η μητέρα πήρε εξιτήριο σχετικά άμεσα, το μωρό χρειάστηκε να φροντιστεί.

Ο πατέρας Laércio μίλησε επίσης στο CNN και είπε ότι: «Η Joana με δίδαξε ότι πλέον δεν είμαι «εγώ» που σχεδιάζω τα πράγματα, αλλά ότι εμείς τα «σχεδιάζουμε»».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News