Για γερά νεύρα η viral αγγελία εστιατορίου που ζητά σερβιτόρους - Δείτε τις απαιτήσεις

Περίεργα
Για γερά νεύρα η viral αγγελία εστιατορίου που ζητά σερβιτόρους - Δείτε τις απαιτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μακροσκελής αγγελία με τρελές απαιτήσεις έχει γίνει Viral τις τελευταίες ώρες στο Tik Tok

Viral έχει γίνει στο Tik Tok τις τελευταίες ώρες μια αγγελία εστιατορίου, η οποία αναζητάει σερβιτόρο... αλλά με τις απαιτήσεις που θέλει μάλλον δύσκολα θα βρει νέο άτομο.

Αρχικά η αγγελία αναφέρει ότι πρόκειται για ένα «διασκεδαστικό, μοναδικό μπαρ εστιατόριο» που αναζητά κάποιον που θα είναι «νηφάλιος στη δουλειά» και «ήρεμος σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς».

Ωστόσο, η αγγελία του Craigslist εμφανίζει μια μακροσκελέστατη και παράλογη λίστα απαιτήσεων που θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να ακολουθήσει, εάν χρειάζεται τη δουλειά.

«Παρακαλώ μην κάνετε αίτηση εάν δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ ή δεν μπορείτε να χειριστείτε τον σαρκασμό, αν δεν έχετε ξυπνητήρι, αν κοιμάστε υπερβολικά, αν έχετε μπαταρία κινητού τηλεφώνου που αδειάζει συνεχώς εμποδίζοντάς σας να επικοινωνήσετε μαζί μας», αναφέρει αρχικά η λίστα.

Συγκεκριμένα δεν θέλει σερβιτόρους που θα «κάνουν βόλτες με τους φίλους τους και ξεκινούν τη δουλειά με καθυστέρηση, που φωνάζουν με το παραμικρό, που κάνουν πάρτι μέχρι αργά τη νύχτα πριν από τη βάρδια τους, που τους σκάνε τα ελαστικά κάθε εβδομάδα, καθώς και όσους ξαφνικά αρρωσταίνουν τα Σαββατοκύριακα… Δεν θα αντέξεις αν θέλεις να κερδίσεις “πόντους” με έναν θαμώνα που συμπαθείς, κερνώντας τον φαγητό ή ποτό στη “πλάτη” μας, από το απόθεμά μας», συνεχίζει η αγγελία στην αναφορά της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, η αγγελία γίνεται ακόμα καλύτερη καθώς συμβουλεύει τους ανθρώπους να «μην κάνουν αίτηση αν χρειάζονται ρεπό επειδή η γιαγιά τους τους δηλητηρίασε με χαλασμένο ζαμπόν ή αν η αγαπημένη μπάντα τους έχει συναυλία ή αν χρειάζονται Σαββατοκύριακα γιατί η αγαπημένη τους ομάδα τα κατάφερε στον τελικό».

Ακόμα, σύμφωνα με την ίδια αγγελία, οι υποψήφιοι δεν μπορούν να μην πάνε στη βάρδια τους μόνο και μόνο επειδή «ξυπνήσατε με καλή διάθεση και δεν θέλατε να το καταστρέψετε, ήσασταν στο καζίνο όλη τη νύχτα και έχετε ακόμα χρήματα για να παίξετε, παραγγείλατε κάτι στο διαδίκτυο και πρέπει να είστε σπίτι για να το παραλάβετε, κλείστηκες στο σπίτι κατά λάθος και δεν υπάρχουν παράθυρα για να βγεις ή αν θέλεις να δουλέψεις λίγες εβδομάδες πριν πάτε “ευρωπαϊκές διακοπές”».

Μαζί με τον κατάλογο των τρελών απαιτήσεων, στην ανάρτηση αναφέρεται πως οι άνθρωποι «παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί εάν υποφέρετε από σύνδρομο «τραύματος-δράματος», εγωισμό, γκρίνια, εσωστρέφεια, αντιδραστικές και κακές συμπεριφορές και γενικώς άτομα που δεν μπορούν να αποδεχθούν το γεγονός πληρώνονται για να δουλέψουν».

https://twitter.com/nypostbiz/status/1635364723091968003
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News