«Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2671» αποκάλυψε τι μας περιμένει

Περίεργα
«Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2671» αποκάλυψε τι μας περιμένει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε όποιον πιστεύει ότι είμαι ένας ψεύτικος χρονοταξιδιώτης, να θυμάστε αυτά τα σημαντικά γεγονότα στο υπόλοιπο του 2023»

Ο Eno Alaric, ένας τύπος που ισχυρίζεται στο TikTok ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης από το έτος 2671, ισχυρίστηκε ότι θα υπάρξουν μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Ένας μυστηριώδης χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ένας «ταξιδιώτης του χρόνου από το 2671», αποκάλυψε έναν κατάλογο με γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο και τα οποία, όπως ισχυρίζεται, θα συμβούν φέτος.

Ο Eno Alaric, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @theradianttimetraveller, έχει αποκτήσει πάνω από 26.000 οπαδούς για την ανάρτηση προειδοποιήσεων σχετικά με υποτιθέμενα μελλοντικά γεγονότα.

Ο δημιουργός έχει προειδοποιήσει στο παρελθόν για δίδυμους πλανήτες με τη Γη, για εξωγήινους επισκέπτες, ακόμη και για πύλες που ανοίγουν σε άλλες διαστάσεις.

Στο βίντεο, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερα από 7.900 likes, ο Eno εξηγεί: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε όποιον πιστεύει ότι είμαι ένας ψεύτικος χρονοταξιδιώτης, να θυμάστε αυτά τα σημαντικά γεγονότα στο υπόλοιπο του 2023».

Οι… προβλέψεις

«23 Μαρτίου: 8.000 άνθρωποι επιλέγονται για να σώσουν την ανθρωπότητα από έναν εξωγήινο γνωστό ως Πρωταθλητή. Ο Πρωταθλητής θα μεταφέρει αυτούς τους ανθρώπους σε έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη για να σώσουν το είδος από μια άλλη εχθρική εξωγήινη φυλή».

«15 Μαΐου: Ένα τσουνάμι ύψους 750 ποδών πλήττει το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, με πάνω από 200.000 θύματα. 12 Ιουνίου: Μια τάφρος βάθους πέντε χιλιομέτρων δημιουργήθηκε από σεισμό 9,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ».

«18 Ιουνίου: 7 άνθρωποι πέφτουν τυχαία από τον ουρανό. 12 Αυγούστου: Οι επιστήμονες βρίσκουν θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος, χρησιμοποιώντας την υπόφυση ενός σκίουρου».

«3 Δεκεμβρίου: Ανακαλύπτεται ένας μεγάλος κρύσταλλος βαθιά στον Αμαζόνιο, που έχει τη δύναμη να θεραπεύει όλες τις ασθένειες και τους τραυματισμούς».«29 Δεκεμβρίου: Οι επιστήμονες βρίσκουν έναν τρόπο να χρησιμοποιούν βλαστοκύτταρα για να αναπτύσσουν όργανα αντικατάστασης και νέα είδη οργάνων».

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν τα πεπραγμένα του «ταξιδιώτη του χρόνου». Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «TikTok αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα σε παρακαλώ διέγραψε τέτοιου είδους λογαριασμούς, γιατί τρομοκρατούν τον κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News