Πτήση
Φωτ. αρχείου

Της κολάσεως σε πτήση: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για μια θέση δίπλα… στο παράθυρο (vid)

Κόσμος
Της κολάσεως σε πτήση: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για μια θέση δίπλα… στο παράθυρο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καβγάς σημειώθηκε μεταξύ των μελών δύο οικογενειών, όταν η μία μητέρα ζήτησε από άλλη επιβάτιδα να αλλάξει θέσεις με το ΑΜΕΑ παιδί της

Ένας αδιανόητος καβγάς ξέσπασε μεταξύ 12 γυναικών – επιβάτιδων κατά τη διάρκεια πτήσης εσωτερικού, από το Σαλβαδόρ στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Αεροσυνοδοί και πλήρωμα μπήκαν στη μέση να τις χωρίσουν αλλά, πιο απίστευτος ακόμα και από τις σκηνές που διαδραματίστηκαν, είναι ο λόγος που οι επιβάτιδες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί.

Βγήκε από τα ρούχα της - κυριολεκτικά

Σύμφωνα με τη DailyMail που δημοσιεύει βίντεο που τράβηξαν άλλοι επιβάτες του αεροπλάνου, οι γυναίκες τσακώθηκαν άγρια, με βρισιές, χαστούκια και μαλλιοτραβήγματα ενώ κάποιες βγήκαν, κυριολεκτικά από τα ρούχα τους, αφού μία από τις συμμετέχουσες στον καβγά, έμεινε γυμνή από τη μέση και πάνω, όταν οι υπόλοιπες όρμισαν, τραβώντας τη μπλούζα της, μέχρι να την σκίσουν, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Όπως φαίνεται, ο καβγάς σημειώθηκε μεταξύ των μελών δύο οικογενειών, όταν η μία μητέρα ζήτησε από άλλη επιβάτιδα να αλλάξει θέσεις με το ΑΜΕΑ παιδί της. Όταν η επιβάτιδα που είχε τη θέση στο παράθυρο αρνήθηκε, η μητέρα του παιδιού εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να της επιτεθεί σωματικά, και, κάπως έτσι, συνολικά ενεπλάκησαν 12 επιβάτιδες. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (02/02) σε πτήση της Gol Airlines.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News