Τζίμι Φάλον: Η χιουμοριστική αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Ο νέος Μr. Bean»

Περίεργα
Τζίμι Φάλον: Η χιουμοριστική αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Ο νέος Μr. Bean»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι... Έρχεται το καλοκαίρι, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο νέος Mr. Bean», σχολίασε σατιρικά ο δημοφιλής κωμικός Τζίμι Φάλον για μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο δημοφιλής κωμικός Τζίμι Φάλον σχολίασε σατιρικά μία είδηση για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκπομπή του «The Tonight Show», δείχονταντας μια φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού με τίτλο «Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο νέος Mr. Bean».

Το στιγμιότυπο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ενότητας «News & Improved», όπου ο Τζίμι Φάλον σχολιάζει καυστικά τίτλους ειδήσεων. Για την φωτογραφία του πρωθυπουργού, σε είδηση με τίτλο για την ανακοίνωση οικονομικών μέτρων ελάφρυνσης, ανέφερε: «Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι... Έρχεται το καλοκαίρι, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο νέος Mr. Bean», υπό τους ήχους των γέλιων του κοινού.

Δείτε το απόσπασμα στο 9:32:

«Έχετε δει κάποια φωτογραφία στις ειδήσεις και σκέφτεστε ότι ο τίτλος θα έπρεπε να είναι διαφορετικός», είπε στην αρχή ο Τζίμι Φάλον. Στη συγκεκριμένη ενότητα φιγούραραν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Βουλής Αντίπροσώπων, Νάνσι Πελόζι και ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News