Τόκιο: Σε 3D διαφημιστική πινακίδα τα αγαπημένα αιλουροειδή της Pokemon

Περίεργα
Τόκιο: Σε 3D διαφημιστική πινακίδα τα αγαπημένα αιλουροειδή της Pokemon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τρισδιάστατη διαφήμιση της Pokemon Go έχει ως φόντο ένα κατάφυτο τροπικό δάσος στο οποίο κάνουν με χαοτικό τρόπο την είσοδό τους διαφορετικές φιγούρες

Η τεχνολογία κάνει… θαύματα και το τρισδιάστατο απογειώνεται σε μια ακόμα εντυπωσιακή διαφημιστική πινακίδα, φυσικά από το Τόκιο. Θέμα της είναι τα πιο αγαπημένα αιλουροειδή της Pokemon που παρουσιάστηκαν σε σταθμό του μετρό της Ιαπωνικής πρωτεύουσας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γάτας.

Η πινακίδα αποτελεί μια απολαυστική χορογραφία τρισδιάστατων εφέ που θα παραμείνει στη θέση της ως τις 5 Σεπτεμβρίου. Το ενός λεπτού βίντεο ξεκινάει με τον Πικατσού δίπλα στο λογότυπο της εταιρείας.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στο πλάνο εμφανίζεται ως φόντο ένα κατάφυτο τροπικό δάσος στο οποίο κάνουν με χαοτικό τρόπο την είσοδό τους διαφορετικές φιγούρες γατών που λες και αλληλεπιδρούν με το ίδιο το κτήριο ή στρέφονται προς τους περαστικούς για να τους χαιρετίσουν.

Κατά διαστήματα, το τροπικό φόντο πλημμυρίζει φωτιά, πάγο ή νερό που ξεχειλίζει από το πλαίσιο. Το βίντεο κλείνει με όλους τους χαρακτήρες δίπλα ή πάνω στο λογότυπο της εταιρείας, ρίχνοντας σε μας μια τελευταία κλεφτή ματιά πριν φύγουν. Απολαύστε το…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News