Ηράκλειο: Πρόβλημα με ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο - Τέθηκε εκτός λειτουργίας (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Πρόβλημα με ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο - Τέθηκε εκτός λειτουργίας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλάβη που παρουσίασε ιμάντας αποσκευών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» - Ταλαιπωρία στην «καρδιά» της τουριστικής σεζόν

Βλάβη παρουσίασε σήμερα Τρίτη, 28 Ιουνίου, ο ιμάντας αποσκευών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και μεγάλες ουρές, καθώς η κίνηση στο αεροδρόμιο είναι αυξημένη λόγω τουριστικής σεζόν.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο το αδιαχώρητο επικρατεί μέσα στο αεροδρόμιο με τον κόσμο να είναι στρυμωγμένος, αναμένοντας  υπομονετικά να δοθεί λύση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε.  

Το neakiti.gr επικοινώνησε με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλιάκα, ο οποίος τόνισε ότι «ο ιμάντας έχει σταλεί για επισκευή στην Αθήνα και ο κόσμος θα εξυπηρετείται με τους άλλους τρεις που υπάρχουν».

Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση στο αεροδρόμιο είναι αυξημένη και πιο συγκεκριμένα μετά το αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» έρχεται δεύτερο σε επιβατική κίνηση και προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις, με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα να μιλάει για αυξημένες αφίξεις του Ιουνίου, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται από τον ίδιο για τις πολύ καλές πληρότητες αεροσκαφών.

Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti.gr, πραγματοποιούνται καθημερινά περίπου 140 πτήσεις οι οποίες αυξάνονται τις επόμενες ημέρες σε 180 ενώ οι νέες πτήσεις από Καζακστάν και από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούν τονωτική «ένεση» στον Κρητικό τουρισμό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News