NASA: Στο «κυνήγι» των UFO με task force για ανεξήγητα φαινόμενα

Περίεργα
NASA: Στο «κυνήγι» των UFO με task force για ανεξήγητα φαινόμενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA συγκροτεί μια ομάδα που θα εξετάσει περιστατικά «παρατήρησης γεγονότων», τα οποία δεν μπορούν να συσχετιστούν με αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα

Στο «κυνήγι» των UFO μπαίνει πλέον και η NASA, η οποία συγκροτεί μια ομάδα που θα εξετάσει περιστατικά «παρατήρησης γεγονότων», τα οποία δεν μπορούν να συσχετιστούν με αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο στον τομέα του Διαστήματος.

Η διαστημική υπηρεσία θα φέρει μια επιστημονική οπτική στις προσπάθειες που ήδη γίνονται από το Πεντάγωνο και τις υπηρεσίες πληροφοριών προκειμένου να ρίξουν φως σε τέτοιου είδους περιστατικά, όπως εξήγησε ο Τόμας Ζερμπούχεν, επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιστημονικής Αποστολής της NASA.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μία έρευνα με «υψηλό ρίσκο» αλλά και «σημαντικό αντίκτυπο» και η υπηρεσία δεν θα πρέπει να διστάσει να την πραγματοποιήσει, ακόμη και αν αφορά ένα αμφιλεγόμενο πεδίο μελέτης.

 Η ανακοίνωση ήρθε λίγες εβδομάδες μετά από μια σπάνια και ιστορική ακρόαση στο Κογκρέσο για τα περιστατικά θέασης αυτών που το υπουργείο Άμυνας αποκαλεί «Αγνώστου Ταυτότητος Εναέρια Φαινόμενα» ή UFO, όπως είναι ευρέως γνωστά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News