Βρετανία: Έβαλε αγγελία για φριτέζα και κατά λάθος ανέβασε γυμνές φωτογραφίες

Life
Βρετανία: Έβαλε αγγελία για φριτέζα και κατά λάθος ανέβασε γυμνές φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 26χρονη, παραξενεύτηκε όταν άρχισε να λαμβάνει εκατοντάδες νέους ακολούθους και αιτήματα φιλίας στα προφίλ της αφότου είχε ανεβάσει την αγγελία

Σε τεράστια γκάφα εξελίχθηκε μια αγγελία που ανάρτησε μια 26χρονη στη Βρετανία. Η κοπέλα, επιχείρησε να πουλήσει φριτέζα αέρος, όμως καταλάθος δημοσίευσε μία γυμνή της φωτογραφία.

Η 26χρονη, παραξενεύτηκε όταν άρχισε να λαμβάνει εκατοντάδες νέους ακολούθους και αιτήματα φιλίας στα προφίλ της αφότου είχε ανεβάσει την αγγελία. Λίγο αργότερα, έντρομη συνειδητοποίησε ότι η πέμπτη φωτογραφία της αγγελίας της ήταν μια γυμνόστηθη φωτογραφία της μπροστά από έναν καθρέπτη. «Ήταν μια φωτογραφία για μια δίαιτα που είχα ξεκινήσει», είπε η 26χρονη στη New York Post. «Μάλλον την επέλεξα καταλάθος καθώς επέλεγα τις φωτογραφίες» πρόσθεσε.

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να δει την αστεία πλευρά της κατάστασης, αλλά έχει ξεμείνει με μια ανεπιθύμητη ηλεκτρική συσκευή. «Τώρα είμαι αναστατωμένη επειδή θα μπορούσα να πάρω τα λεφτά και δεν έχω μπορέσει ακόμα να ξεφορτωθώ το φουρνάκι, φοβάμαι πολύ να το ξαναανεβάσω σε αγγελία. Θα προσπαθήσω να το δώσω σε κάποιο φίλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News