"Μικρά κ' Περίεργα"

Περού: Σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα σε παραλία - Περιμένει μάταια τον ιδιοκτήτη του

Συγκινεί η ιστορία ενός σκύλου που περνά τις μέρες του στην παραλία Πούντα Νέγκρα του Περού, περιμένοντας τον ψαρά ιδιοκτήτη του να επιστρέψει από το τελευταίο του ψάρεμα

Συγκινεί η ιστορία ενός σκύλου που περνά τις μέρες του στην παραλία Πούντα Νέγκρα του Περού, περιμένοντας τον ψαρά ιδιοκτήτη του να επιστρέψει από το τελευταίο του ψάρεμα.

Η σπαρακτική ιστορία του Βαγκουίτο δημοσιοποιήθηκε από την Τζολί Μέρια, μια γυναίκα από το Περού που έφερε στο φως την ιστορία του.  Ο  Βαγκουίτο είναι πολύ γνωστός και αγαπητός σε όλους στην περιοχή.

Τώρα μένει σε ένα σπίτι όχι μακριά από την ακτή, με μια γυναίκα που τον φροντίζει καλά, αλλά ανήκε σε έναν ψαρά που πέθανε στη θάλασσα πριν από χρόνια.

Ο σκύλος, που συνόδευε παντού τον ψαρά τον είδε να φεύγει για το τελευταίο του ψάρεμα και ακόμα τον περιμένει να επιστρέψει.

Ο Βαγκουίτο   πηγαίνει στο σπίτι του αφού ωστόσο κοιτάζει τον ωκεανό για μερικές ώρες. Αλλά πάντα επιστρέφει την επόμενη μέρα περιμένοντας να επιστρέψει ο ψαράς.

Η φωτογραφία του Βαγκουίτο να κοιτάζει με λαχτάρα στον ωκεανό έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια έγινε γνωστή από πολλές μεγάλες εφημερίδες της Νότιας Αμερικής και στη συνέχεια σε πολλά δυτικά μέσα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια