Επιβάτες εκτινάχθηκαν στον αέρα όταν το σκάφος τους έπεσε πάνω σε φάλαινα

Περίεργα
Επιβάτες εκτινάχθηκαν στον αέρα όταν το σκάφος τους έπεσε πάνω σε φάλαινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν τουρίστες στο Μεξικό όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν χτύπησε επάνω σε μια φάλαινα και εκτοξεύτηκε από τη θάλασσα

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν τουρίστες στο Μεξικό όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν χτύπησε επάνω σε μια φάλαινα και εκτοξεύτηκε από τη θάλασσα.

Οι τουρίστες κυριολεκτικά τινάχτηκαν στον αέρα με έξι από αυτούς να τραυματίζονται και δυο να νοσηλεύονται.

Το σκάφος έπλεε στον κόλπο του Μεξικού στην περιοχή Μπάχα και όταν συνάντησε την φάλαινα.

Η σύγκρουση με το γιγαντιαίο θηλαστικό ήταν τόσο σφοδρή που πετάχτηκε στον αέρα με την πλώρη του να παίρνει γωνία τουλάχιστον 45 μοιρών.

Οι επιβάτες έφυγαν από τα καθίσματα τους και χωρίς υπερβολή εκτοξεύθηκαν στον αέρα. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες υπήρχαν και τρία ανήλικα παιδιά τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

Ο εκπρόσωπος του λιμενικού της Μπάχα δήλωσεότι οι χειριστές του σκάφους είναι πολύ πιθανόν να μην γνώριζαν ότι από κάτω του βρισκόταν μια μεγάλη φάλαινα.

Σημειώνεται ότι η Μπάχα που βρίσκεται κοντά στην πόλη Λα Παζ, είναι γνωστή ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για παρακολούθηση φαλαινών από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο.

Μπορεί κάποιος να δει, γαλάζιες φάλαινες, Όρκες, και τις γκρίζες φάλαινες του ανατολικού Ειρηνικού.

Οι κανονισμοί στην περιοχή λένε πως όταν ένα σκάφος εντοπίσει μια φάλαινα θα πρέπει να την ακολουθεί από απόσταση ασφαλείας, κάτι που όπως φαίνεται ο άνδρας που ήταν στο τιμόνι της βάρκας δεν έκανε. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News