Επέστρεψαν δριμύτερες μετά από δύο χρόνια απουσίας…

Περίεργα
Επέστρεψαν δριμύτερες μετά από δύο χρόνια απουσίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πασχαλινό μπαζάρ, διοργανώθηκε από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ρεθύμνου «Ερωφίλη», απέναντι από το δημαρχείο της πόλης συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας, επέστρεψαν και μάλιστα δριμύτερες. Ο λόγος για τις γυναίκες του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ρεθύμνου «Ερωφίλη», οι οποίες διοργάνωσαν με επιτυχία το πασχαλινό μπαζάρ, απέναντι από το δημαρχείο της πόλης συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων. 

Τα μέλη του Ομίλου, παρασκεύασαν ένα σωρό καλούδια - νηστίσιμα και μη - προσφέροντας έτσι στο κοινό «άρωμα» αυθεντικών σπιτικών γεύσεων. Τα έσοδα από το πασχαλινό μπαζάρ θα διατεθούν σύμφωνα με την πρόεδρο του Ομίλου, Βαρβάρα Σκαρβέλη, για την αγορά υγειονομικού υλικού τιμώντας με τον τρόπο αυτό την μνήμη της αείμνηστης ρεθυμνιώτισσας γιατρού, Έλλης Βότζη.

Στο Ρέθυμνο πάντως, επί 28 ολόκληρα χρόνια ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος δίνει «δείγματα γραφής» με τα προγράμματα που υλοποιεί, καθώς πάντα είναι αρωγός στην γυναίκα και το παιδί σε όλες τις εκφάνσεις του συνανθρώπου, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News