Βόλος: Έκοψαν βασιλόπιτα… νεκροταφείο

Περίεργα
Βόλος: Έκοψαν βασιλόπιτα… νεκροταφείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους, όμως όλοι έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα

Η βασιλόπιτα είναι εκ πρώτης όψεως ανατριχιαστική, αλλά κάποιοι την έκοψαν και έδειχναν να το απολαμβάνουν. Αναπαρίσταται ένα κοιμητήριο με τάφο ανοιχτό και τον κορωνοϊό να καραδοκεί.

Οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους. Όμως, όλοι έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το... καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που εμπνεύστηκαν οι υπεύθυνοι των κοιμητηρίων στο πνεύμα της δουλειάς τους.

Η βασιλόπιτα ήταν ένα... νεκροταφείο και πάνω σε αυτή απεικονίζονταν ένας τάφος με τη χρονολογία 2022, δύο νεκροθάφτες, ένα φέρετρο και ο... κορωνοϊός! Μάλιστα οι νεκροθάφτες έσκαβαν τον λάκκο, ο οποίος αποτελούνταν από τα ψίχουλα της βασιλόπιτας.

Το ποιος κέρδισε το φλουρί, παραμένει άγνωστο, με τη σχετική εικόνα που δημοσιεύει το thenewspaper.gr να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να γίνεται viral.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News