"Μικρά κ' Περίεργα"

Αγανακτισμένη κάτοικος Μεσαμπελιών: «Μένουμε κάθε μήνα χωρίς νερό - Πότε επιτέλους θα δοθεί λύση;»

Αγανακτισμένη κάτοικος των Μεσαμπελιών για τη διακοπή νερού στη Φορτέτσα

Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι των Μεσαμπελιών, καθώς από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της διακοπής υδροδότησης, με αποτέλεσμα και την έντονη αγανάκτησή τους.

«Πότε επιτέλους θα μιλήσει κάποιος υπεύθυνα; Και ποτέ τα λόγια θα γίνουν πράξεις;  Απαιτούμε άμεση λύση του ζητήματος και όχι δικαιολογίες. Το πρόβλημα υπάρχει από τον Αύγουστο δεν είναι τωρινό. Μένουμε κάθε μήνα χωρίς νερό. Είναι αδιανόητο!», καταγγέλει κάτοικος της περιοχής, με αφορμή ανάρτηση του neakriti.gr.

Ειδικότερα, η αγανακτισμένη κάτοικος αναφέρει τα εξής:

«Διαβάζοντας το άρθρο σας, σχετικά με την ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΗ, πλέον δημιουργούνται απανωτά ερωτήματα για το κατά πόσο ισχύουν οι εκάστοτε «δικαιολογίες», που ακούμε από τον Αύγουστο, οπότε και ξεκίνησε ανά μήνα ο Γολγοθάς μας για να μπορέσουμε να έχουμε μια στάλα νερό.

Ένα αγαθό που αυτό το διάστημα είναι ακόμα πολυτιμότερο από κάθε άλλη φορά εν μέσω πανδημίας, καθώς μας στερεί κάθε δικαίωμα καθαριότητας και προστασίας από τον ιό.

Οι δικαιολογίες που ακούμε καθημερινά στο τηλέφωνο είναι πολλές φορές αντιφατικές (η ζημιά αποκαταστάθηκε, η ζημιά είναι μεγάλη κ.λπ.) και με τακτικές υποσχέσεις ότι κάθε απόγευμα το νερό θα έρθει και στην περιοχή μας - Μεσαμπελιές - καθώς πάντα κάποια άλλη περιοχή υδροδοτείται και με τη σειρά μας θα πάρουμε κι εμείς... Ότι βυτία μοιράζονται, για να καλυφθούν οι ανάγκες, αλλά δεν ενημερώσαμε εγκαίρως, για να μας φέρουν, όταν ο ένας υπάλληλος δηλώνει αναρμόδιος και ο άλλος - της απογευματινής βάρδιας - επιμένει ότι ήδη το πρωί στάλθηκαν 15 βυτία, αλλά δεν ειδοποιήσαμε, για να μας φέρουν...

Και κάθε φορά που δεν μπορούν να μας μεταφέρουν μια ακόμη αληθοφανή «αλήθεια» καταλήγουν ότι το απογευματάκι - βράδυ το νερό θα έρθει και να κάνουμε υπομονή.

Πότε επιτέλους θα μιλήσει κάποιος υπεύθυνα; Και ποτέ τα λόγια θα γίνουν πράξεις;

Απαιτούμε άμεση λύση του ζητήματος και όχι δικαιολογίες. Το πρόβλημα υπάρχει από τον Αύγουστο δεν είναι τωρινό. Μένουμε κάθε μήνα χωρίς νερό. Είναι αδιανόητο!

Αγανακτισμένη κάτοικος περιοχής!

Με εκτίμηση,

Σοφία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια