Ένα φίδι ... τυλιγμένο σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο! (βίντεο)

Κόσμος
Ένα φίδι ... τυλιγμένο σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μέλη μιας οικογένειας στη Νότια Αφρική ανακάλυψαν να «κοσμεί» μαζί με τα στολίδια το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους ένα φίδι!

Ένα δηλητηριώδες φίδι ανακάλυψαν προς έκπληξή τους τα μέλη μιας οικογένειας στη Νότια Αφρική, το οποίο και ήταν τυλιγμένο στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους!

Το φίδι εντόπισαν πρώτα οι γάτες της οικογένειας και μετά παρέμεινε για κάμποση ώρα πάνω στο δέντρο, έως ότου κατέφθασε στο σπίτι επαγγελματίας «συλλέκτης» ερπετοειδών, τον οποίο και κάλεσαν οι ιδιοκτήτες της οικίας.

Ο … απρόσκλητος επισκέπτης, αποτελεί ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες φίδι της περιοχής επονομαζόμενο ως «boomslang», το οποίο και συχνάζει στα δέντρα. Αυτή τη φορά επέλεξε, όμως, ένα πιο φανταχτερό δέντρο!

Συνήθως τα φίδια αυτά, όπως ανέφερε ο επαγγελματίας ερπετοσυλλέκτης, είναι ντροπαλά και σπάνια δαγκώνουν. Ωστόσο, αν διαισθανθούν κίνδυνο και επιτεθούν, το δηλητηριώδες δάγκωμά τους μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Το φίδι, θα ελευθερωθεί σήμερα στο φυσικό του περιβάλλον, όπως ανέφερε ο άντρας που το συνέλλεξε από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας.

(φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News