Η Γιάννα, το πετραχήλι και η βούργια

Περίεργα
Η Γιάννα, το πετραχήλι και η βούργια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι μια γυναίκα που ξέρει πώς να επιβάλλει την παρουσία της, αλλά δε φοβάται και την έκθεση

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι μια γυναίκα που ξέρει πώς να επιβάλλει την παρουσία της, αλλά δε φοβάται και την έκθεση.

Γνωρίζει καλά πώς να προστατεύεται και γι’ αυτό η έκθεση στον κόσμο είναι κάτι το αυτονόητο. Εξάλλου, φέρει μέσα της βαθιά το κρητικό φρόνημα και, όταν είναι στην Κρήτη, αυτό την κουμαντάρει.

Της αναγνωρίζουμε λοιπόν ότι έλαβε ένα δώρο από τον δήμαρχο Ανωγείων, μια παραδοσιακή υφαντή βούργια από τα Ανώγεια, και την τίμησε αμέσως. Την πέρασε στους ώμους της και συνέχισε την επίσκεψή της στην περιοχή. Μίλησε με τους νέους και έγινε ένα με αυτούς. Επίσης, με τη βούργια στην πλάτη άναψε και το κερί στην εκκλησία και προσευχήθηκε με τον παπα-Ανδρέα, που της είπε και ευχές ευλογώντας τη με το πετραχήλι!

Γνωρίζετε πολλές προσωπικότητες του βεληνεκούς της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη να έχουν αυτή την άνεση στη διάρκεια δημόσιας έκθεσης; Εκείνη ζει μέσα στην κοινωνία και το δείχνει, ανεξαρτήτου του επιπέδου της διαστρωμάτωσης που θα κληθεί να υπηρετήσει...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News