Ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης στηρίζει την υποψηφιότητα του Στρατή Μαγκουσάκη για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Περίεργα
Ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης στηρίζει την υποψηφιότητα του Στρατή Μαγκουσάκη για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης, δηλώνει ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Στρατή Μαγκουσάκη για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Στον Άγιο Μύρωνα και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, Πρίαμος Ιερωνυμάκης, μαζί με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού του δημοτικού διαμερίσματος, τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, καθώς και πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Λεωφορείων Κρήτης, Στρατή Μαγκουσάκη.  

Ο Στρατής Μαγκουσάκης, όπως ανακοίνωσε ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, έχει καταθέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου (ΔΕΕΠ). Όπως μάλιστα αναφέρει, οι λόγοι που στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Μαγκουσάκη είναι πολλοί, «πρώτα απ' όλα είναι άριστος γνώστης των δύο μεγάλων βαριών βιομηχανιών της Κρήτης μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης επισημαίνει «το πόσο αναγκαία είναι η σύνδεση των τοπικών προϊόντων που παράγουμε στον Πρωτογενή Τομέα, με τον τουρισμό», αναφέρει τονίζοντας παράλληλα πως «τα κόμματα είναι εργαλεία της Δημοκρατίας μας, οφείλουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα που απασχολούν τις κοινωνικές ομάδες και τον τόπο μας και να γίνονται δίαυλοι επικοινωνίας, μεταξύ αυτών και της κυβέρνησης (κράτους) για την επίλυσή τους».

Καταλήγοντας, αναφέρει: «Αυτός είναι ο ρόλος. Πιστεύω ότι ο Στρατής Μαγκουσάκης, μπορεί να βοηθήσει, λόγω των γνώσεων που έχει, αλλά και τον δυναμισμό που διαθέτει, τον τόπο μας. Γι' αυτούς του παραπάνω λόγους, στηρίζω ανοιχτά την υποψηφιότητα του Στρατή Μαγκουσάκη!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News